ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТИ И КАНДИДАТСТВАНЕ ПО ПРОГРАМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ

subsidii-proekti

Известно е, че най-надеждният и бърз начин за финансиране на бизнес е кандидатстване по програми за подпомагане, финансирани от Европейските фондове или от държавата. За по-добър шанс за одобрение най-важно е правилното формулиране на проектното предложение. Ако вече имате добра идея за развитие на бизнеса си, посетете най-близкия до Вас офис на Земеделска къща или се свържете с нас по телефон или имейл. Доверете се на нашите консултанти да формулират идеята Ви по най-успешния начин!
Всичко, което трябва да направите, е да ни разкажете идеята си, да оставите на нас да я оценим и да Ви предложим най-подходящата програма за подпомагане. Избран от Вас квалифициран екип ще изготви проектното Ви предложение. Ние ще се погрижим за наемането на подизпълнители, координирането на дейностите и отчетността по проекта. 
Почти всеки може да попълни документите за кандидатстване по програмите, но ние сме тези, които ще превърнат Вашата идея в отлично представено проектно предложение! 
Земеделска къща предлага:

  • Избор на най-точната програма за бизнеса Ви;
  • Предварителна финансова оценка на предложението;
  • Пълно съдействие при изписването на отлично проектно предложение;
  • Помощ при избора на подизпълнители на проекта;
  • Помощ при координиране на изпълнителите на дейностите по проекта;
  • Съдействие при изготвяне на отчети на резултатите от дейностите по проекта;
  • Цената на услугата се формира индивидуално според спецификите на всеки проект.

 

Земеделска къща осигурява най-добрата грижа за клиентите си, като сме готови да споделим риска с Вас. Именно затова по-голямата част от заплащането е едва след като проектното предложение бъде одобрено за финансиране!